Nemzetközi team

Név: Kis Benedek

Alapállás: Regular

Kötésszög: 18, -18

Születési dátum: 1992

Születési hely: Budapest

Lokál resort: Mátraszentistván

Kedvenc resort: Hochkar, Dachstein

Szponzorok: Drake snowboards&bindings, Northwave boots, Fundango, Smith optics, RideCo, NewMotion Snow Shop, Ridehouse, Be! Energy Drink

Deszka: Drake Risto Mattila 155

Kötés: Drake Reload LTD

Bakancs: Northwawe Decade Sl

Miért a Drake&Northwave? A 90-es évek közepétől gyártanak kötéseket és cipőket és pár éve kezdtek el deszkákat is gyártani, amik nagyon jól sikerültek. Nagy múlttal rendelkeznek és nagy jövő áll előttük.

Mikor és hol snowboardoztál először? 2000-ben Szlovákiában, az apukám tanított csúszni.

Mikor és hol snowboardoztál legutóbb? 2010 október 13-án a Fridge fesztiválon (Ridehouse ollie jam)

Park/ Pow / Street. Melyiket kedveled a leginkább? Miért? Mindegyiket imádom, parkban csúszok a legtöbbet. A pow meg a street csak hab a tortán :)

Mi az, ami igazán motivál és mi az, ami lehúz? A fejlődés és az, hogy olyan riderekkel csúszhatok együtt akikre példaképként tekintettem és tekintek a mai napig. A mi igazán lehúz az a sérülés és annak a veszélye.

Melyik volt az eddigi legjobb túrád? Talán a 2010-es magyar bajnokság Murauban.

Mitől jó számodra egy túra? Legfontosabb, hogy olyan riderekkel legyek, akikkel szeretek együtt csúszni. Az már csak bónusz hogy jó idő legyen és jól shapelt park

Kivel szeretsz együtt snowboardozni? Koccal, Fogytival, Thorpe Samuval és persze a wakeboardos haverokkal.

Ha valaki fizetné a költségeidet hova mennél és kit vinnél magaddal? Egy nagyobb körtúra lenne: Fülöp szigeteken kezdenék wakeboarddal, majd Thaiföldön még egy kis wake, aztán Park Cityben snowboard majd Mátraszentistvánon egy kis levezető session. Jönne velem az összes magyar snowboardos és wakeboardos... :)

Egyéb sportok és hobbi a snowboard mellett? Wakeboard és egy kis skate.