Híreink

S C O T T F U T Á S

A   S C O T T    F U T Á S

Miért futsz?

Hogy megtudd mire képes a tested? Hogy a szabadban legyél? Menekülsz a mindennapok elől? Hogy jól érezd magad? Az igazság az, hogy teljesen mindegy, nincs közöttük különbség.

A futás benned van, és ha meghallod hívó szavát, tétovázás nélkül válaszolsz.

Egy tökéletes futócipő kifejlesztése  is  hasonlóan működik. Ahhoz, hogy kiváló termék szülessen, ugyan olyan elhivatottságra, türelemre és teljes odaadásra van szükségünk, mint az edzéseken azoknak a futóinknak, akiknek a cipőinket készítjük.

 

Ha rögeszmésen azon dolgozunk, hogy futócipőink könnyebbek, légáteresztőbbek vagy kényelmesebbek legyenek, azt nem azért tesszük, hogy katalógusainkban erről számot adjunk. Azért tesszük, mert szeretünk jó cipőben futni, pont úgy, ahogyan Te is. Önzőnek tarthatsz bennünket! De mi úgy hisszük, ha mi beleszeretünk egy cipőbe, akkor abba TE is belefogsz.

 

NO SHORTCUTS

 

A nagy eredmények sokszor túl nagy zajt csapnak. A SCOTT-nál ez máshogy működik: győzelmeinkre, fejlesztéseinkre és eredményeinkre mindig nagyon büszkék vagyunk, de sosem voltunk nagyképűek. Termékeinket nem azoknak szánjuk, akik minden megtesznek, hogy feltűnést keltsenek. Mindazok számára tervezzünk, akik egyszerűen teszik a dolgukat, mint ahogyan mindig is tették. Szenvedélyesen azért élnek, amit szeretnek. Ha ezek közé tartozol, akik teszik, amit mondanak és szenvedélyükért bármit megtennének, akkor pontosan olyan vagy, mint mi. És teszed ezt abból az egyetlen helyes okból: mert mindennél jobban szereteted.

 

további hírek