SCOTT KINABALU ULTRA RC férfi versenycipő 279761 black

SCOTT    K I N A B A L U   U L T R  R C   terepfutó versenycipő     

Cikkszáma: 279761

 

SCOTT KINABALU ULTRA RC futócipőt a hosszú távú futásokhoz tervezték távol a sziklás, hegyi terepektől. Talpazata Hybrid talpazat, ami kiváló egyenes irányú erőátviteli képességével segíti a futót az emberpróbáló terepeken. Ezt kombinálták a Kinetic Foam reszponzív párnázatú középtalppal, ami 14%-al több energiát ad vissza, mint a hagyományos EVA talpak. A cipőt kővédelemmel látták el, növelve ezzel lábunk és a cipő védelmét, biztosítva ezzel a cipő  hosszabb élettartamát.

 


 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: Mesh/Hőre lágyuló poliuretánok

Talp: Etilén-vinil-acetát/ gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: ultra távokokr és veresenyekre, kemény talajra

 DROP: 8 mm (29.0 mm - 21 mm)

SÚLY: ca. 270 g

MÉRETEZÉS: US 7 - 13

EU 40.0 - 47.5

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ Hybrid Traction talpazat

+ Kinetic Foam

+ eRide formájú középtal

+ Ultra Mesh felsőrész

+ Körkörös kővédelem

+ Professzionális fűző

+ Verseny talpbetét

+ Hőre lágyuló poliurátán védelem

+ Lábujj védelem

+ Professzionális nyelv  

 

 

DROP/TALPVASTAGSÁG

A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 29.0 mm, a lábujjaknál 21 mm. A cipő dropja 8 mm.

 

 

HYBRID TRACTION TALPAZAT

A talpazat mintázatában kombinálásra kerültek az egyenes erőátvitelt segítő nyíl formájú bordák és a kerek stoplik, amik irányváltásoknál segítik a tapadást gyors tempó esetén is. A talpazat gumi felülete biztosítja a tökéletes tapadást az emberpróbáló, gyers terepeken.  

Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.KINETIC FOAM pillekönnyű és érzékeny középtalp, ami 14%-al több energiát ad vissza, mint a hagyományos EVA talpak. Az eredmény puha, de mindeközben stabil és dinamikus futást eredményez.

 

ENGINIEERED AIR MESH felsőrész

A legmodernebb szövési technikával készült ENGINEERED AIR MESH felső anyagot úgy tervezték, hogy könnyű, rugalmas és legáteresztő anyaga biztos támasztéka legyen lábnak, minden terepviszony mellett.    

 

 

 

 

 


webáruház

57 590 Ft
Készleten!

kapcsolódó termékek