Scott női-, és snowboard szemüveg Aura black - light amplifier

AURA  black  - light amplifier lencse

Modell: 213970

 

Lencse: light amplifier S1

Fény áteresztőképessége: 45% (S1 kategóriába tartozik)

A Light Amplifier garantálja a tökéletes kontrasztot és optimális fény áteresztőséget a homályos és viharos napokon.

A SCOTT szabadalmaztatott Amplifier lencséje szűri és visszafogja a szikrázó napsütést oly módon, hogy szinte minden fényviszony mellett, kiváló kontrasztot biztosít.

Az Amplifier-technológia titka a tökéletes kontraszt biztosításában, a tiszta kilátásba és az optimális élességben rejlik.

 

2-rétegű szivacsréteg

A 2-rétegű nyitott pólusú Deluxe szemüveg belső keretét szegélyező szivacsréteg, kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és termikus tulajdonságának köszönhetően garantálja, hogy arcunkat egész nap szárazon, és melegen tartja. Maga a szivacsréteg stratégiailag úgy formázott, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa viselőjének.

 

NoFog™ Anti- Fog páramentes lencse felületkezelés

100% UV védelem

ACS Air Control szisztémájú szellőző rendszer az aktív légkeringésért

 

 

Lens: Light Amplifier

Light transmission: 45% (CAT S1)

Light Amplifier deliver proper contrast and correct light transmission for flat light and storm days.

SCOTT-Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The secret to Amplifier technology is its ability to add contrast while increasing clarity and definition. 

2-Layer Molded Face Foam

The deluxe, two layer open celled face foam has excellent moisture absorbing and thermal properties along with strategically molded elements guaranteeing that you stay warm, dry, and comfortable all day long.

 

NOFOG™ ANTI-FOG LENS TREATMENT

SCOTT lenses undergo a permanent No Fog™ treatment process to prevent condensation and fogging.

100% UV PROTECTION

All SCOTT lenses are optically engineered to screen out 100% of harmful UVA/UVB rays.

AIR CONTROL SYSTEM ACS

ACS ventilation incorporates lens air intake vents on the goggle lens and frame air outtake vents on the bottom of the goggle. The result is a sophisticated ventilation system that helps prevent condensation and fogging.

 

 

 

 

 

Lens: Light Amplifier

Lichtdurchlässigkeit: 45% (CAT S1)

Light Amplifier garantiert perfekte Kontraste und optimale Lichtdurchlässigkeit an trüben und stürmischen Tagen.

Die patentierten Amplifier-Scheiben von SCOTT filtern und dämpfen blendendes Licht auf noch nie da gewesene Weise und sorgen so bei allen Lichtverhältnissen für exzellente Kontrastsicht. Das Geheimnis der Amplifier – Technologie liegt in perfekt Kontrasten, klarer Sicht und optimaler Schärfe.

2-lagig geformte Gesichtsauflage

Die 2-lagige, offenporige Deluxe-Gesichtsauflage nimmt Feuchtigkeit hervorragend auf, hat herausragende thermische Eigenschaften und sorgt in Kombination mit strategisch geformten Teilen den ganzen Tag für ein warmes, trockenes und komfortables Tragegefühl.

 

NOFOG™ ANTI-FOG LENS TREATMENT

Scheiben von SCOTT werden dem speziellen No Fog™ Scheibenbehandlungsverfahren unterzogen, das dem Beschlagen der Scheiben vorbeugt.

100% UV PROTECTION

Alle Scheiben von SCOTT bieten 100%igen Schutz vor schädlicher UVA- und UVB-Strahlung.

 

AIR CONTROL SYSTEM ACS

Zum Air Control System gehören Belüftungsöffnungen an der Scheibe und Entlüftungsöffnungen an der Unterseite des Rahmens. Das Ergebnis ist ein ausgeklügeltes Belüftungssystem, das ein Beschlagen der Brille verhindert.

 

Passform

Kleine bis mittlere Gesichtsgrößen

Technologien

Verstellbare Rahmenbelüftung

Bewegliche Bandaufhängung

3-lagig geformte Gesichtsauflage

Anti-Rutsch Silikonstreifen

Scheiben-Technologien

Sphärische SCOTT OptiView Doppelscheibe

NoFog™ Anti-Fog-Beschichtung

Air Control System (ACS)

webáruház

29 990 Ft helyett 11 700 Ft
Készleten!

alkalmazott technikák

3 rétegű Thermo szivacsozás 3 különböző sűrűségű és vastagságú hipoallergén, thermo szivacs kombinációja alkot harmonikus egyensúlyt annak érdekében, hogy meggátolja az izzadtság és a hideg levegő elegyeként létrejövő párásodást és az arc irritációját.
3 különböző sűrűségű és vastagságú hipoallergén, thermo szivacs kombinációja alkot harmonikus egyensúlyt annak érdekében, hogy meggátolja az izzadtság és a hideg levegő elegyeként létrejövő párásodást és az arc irritációját.
3 rétegű Thermo szivacsozás
ACS Air Control System <p><strong>ACS [Air Control System]</strong></p><p>A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. </p><p> </p>

ACS [Air Control System]

A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. 

 

ACS Air Control System
Bukósisak kompatibilis 
Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.

Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.
Bukósisak kompatibilis
100% UVA/UVB/UVC szűrés <p>Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.</p>

Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.

100% UVA/UVB/UVC szűrés
No Fog™ Anti-Fog  A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
No Fog™ Anti-Fog
Bronze Chrome Amplifier Lens  Scott Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The Bronze Chrome Amplifier Lens excels is a great everyday lens.
Scott Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The Bronze Chrome Amplifier Lens excels is a great everyday lens.
Bronze Chrome Amplifier Lens
Hipoallergén szivacsozás A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
Hipoallergén szivacsozás

kapcsolódó termékek