Scott sí-, és snowboard szemüveg AURA evening blue/light sensitive

AURA  evening blue- light sensitive bronze chrome lencse

Modell: 224162

 

lencse: light sensitive bronze chrome S1-S3

 

Photochrome- technológiájú lencse, ami a napsugár erősségéhez igazodva változtatja fényáteresztő képességét. Másodpercek alatt sötétedik illetve világosodik ki a lencse, annak megfelelően, hogy a nap erősebben vagy gyengébben süt. Ezzel a tulajdonságával 3 kategóriát fed le, az S1-S3-ig.

 

3-rétegű szivacsréteg a keret belső felén

A SCOTT prémium kategóriájú síszemüveg keret párnázat, három réteg szivacsból tevődik össze. Az első két réteg szerepe, a tökéletes párnázás biztosítása a kritikus érintkezési pontokon, és a kiváló nedvszívás. Cél, hogy melegen és szárazon tartsa arcunkat. A harmadik réteg szerepe a legmagasabb szintű kényelem és a biztos illeszkedés biztosítása.

Csúszásmentes szilikonos pánt

Egy biztonsági szilikon csík a síszemüveg  pántjának belső felén, ami azt a célt szolgálja, hogy a szemüveg tökéletes tapadjon a bukósisakhoz vagy a sapkához.

dolgod, mit hogy a hegyre koncentráljál.  

Scott Optiview szférikus dupla lencse

Európában készült polikarbonát lencsék, amik kényelmesek és magas az ellenálló képességük.

A SCOTT által szabadalmaztatott különleges öntvény, és egy speciális eljárás - ami  kemény borítással látja el a lencséket – garantálja, hogy minden OptiView lencse elérhető szférikus  vagy cilinderes lencsével. 

NoFog™ Anti- Fog páramentes lencse felületkezelés

100% UV védelem

ACS Air Control szisztémájú szellőző rendszer az aktív légkeringésért

 

 

Lens: Light sensitive bronze chrome lens

Light transmission: 15% - 45% (CAT S1-S3)

Light transmission adjust automatically with Light Sensitive lenses. This allows the lens to cut glare, provide definition and enhance clarity in all light conditions.

 

3-Layer Molded Face Foam

SCOTT‘s premium face foam integrates three layer’s of ultra-plush, molded foam.  Layers one and two provide both a high level of cushioning for those critical pressure points, as well as moisture wicking properties to keep you warm and dry. The third layer is a plush flock material that seals out the elements providing an unmatched fit and highest level of comfort.

SILICONE LINE

An adhered silicone strip on the inside of the goggle strap ensures the goggles stay right where they should on a helmet or hat.

SCOTT OPTIVIEW

These European manufactured lenses are made of polycarbonate ensuring comfort and high impact resistance. Scott’s proprietary injection molding process and hard coat treatment guarantees that every OptiView lens is optically correct and distortion free. Scott OptiView lenses are available as spherical or cylindrical.

NOFOG™ ANTI-FOG LENS TREATMENT

SCOTT lenses undergo a permanent No Fog™ treatment process to prevent condensation and fogging.

100% UV PROTECTION

All SCOTT lenses are optically engineered to screen out 100% of harmful UVA/UVB rays.

AIR CONTROL SYSTEM ACS

ACS ventilation incorporates lens air intake vents on the goggle lens and frame air outtake vents on the bottom of the goggle. The result is a sophisticated ventilation system that helps prevent condensation and fogging.

 

FIT          Small to medium

Technologies

Adjustable frame ventilation

Articulated outriggers

3-layer molded face foam

No-slip silicone strap

Lens Technologies

Spherical SCOTT OptiView double lens

NoFog™ Anti-Fog lens treatment

ACS Air Control System

 

 

Lens: Light sensitive bronze chrome

SCOTT Light-Sensitive-Scheiben bieten die Photochrome-Technologie und passen sich automatisch an die Intensität des Sonnenlichts an. Light Sensitive-Scheiben reagieren auf Veränderungen der Lichtverhältnisse: In Sekundenschnelle wird die Scheibe dunkler oder heller, je nachdem, ob das Sonnenlicht stärker oder schwächer wird.

 

3-LAGIGE GEFORMTE GESICHTSAUFLAGE

die Premium-Gesichtsauflage von Scott besteht aus 3 Schichten und ist somit besonders weich. Die ersten beiden Schichten nehmen Feuchtigkeit besonders gut auf und halten Sie warm und trocken. Die dritte Schicht besteht aus einem weichen Flockmaterial, das gegen Witterungsbedingungen schützt und für höchsten Komfort und einen perfekten Sitz sorgt.

SILICONE LINE

Ein Silikon-Haftstreifen auf der Innenseite des Brillenbands sorgt dafür, dass die Brille auch auf einem Helm oder einer Mütze perfekt sitzt.

 

SCOTT OPTIVIEW

Diese in Europa hergestellten Scheiben werden aus hochwertigem Polykarbonat produziert. Sie bieten besten Sichtkomfort und einen hohen Aufprallschutz. Die von SCOTT entwickelten Spritzguss- und Hartbeschichtungsverfahren garantieren, dass jede OptiView Scheibe optisch korrekt ist. Scott OptiView Scheiben sind als sphärisch und zylindrisch verfügbar.

 

NOFOG™ ANTI-FOG LENS TREATMENT

Scheiben von SCOTT werden dem speziellen No Fog™ Scheibenbehandlungsverfahren unterzogen, das dem Beschlagen der Scheiben vorbeugt.

100% UV PROTECTION

Alle Scheiben von SCOTT bieten 100%igen Schutz vor schädlicher UVA- und UVB-Strahlung.

 

AIR CONTROL SYSTEM ACS

Zum Air Control System gehören Belüftungsöffnungen an der Scheibe und Entlüftungsöffnungen an der Unterseite des Rahmens. Das Ergebnis ist ein ausgeklügeltes Belüftungssystem, das ein Beschlagen der Brille verhindert.

 

Passform

Kleine bis mittlere Gesichtsgrößen

Technologien

Verstellbare Rahmenbelüftung

Bewegliche Bandaufhängung

3-lagig geformte Gesichtsauflage

Anti-Rutsch Silikonstreifen

Scheiben-Technologien

Sphärische SCOTT OptiView Doppelscheibe

NoFog™ Anti-Fog-Beschichtung

Air Control System (ACS)

webáruház

29 990 Ft
Készleten!

alkalmazott technikák

3 rétegű Thermo szivacsozás 3 különböző sűrűségű és vastagságú hipoallergén, thermo szivacs kombinációja alkot harmonikus egyensúlyt annak érdekében, hogy meggátolja az izzadtság és a hideg levegő elegyeként létrejövő párásodást és az arc irritációját.
3 különböző sűrűségű és vastagságú hipoallergén, thermo szivacs kombinációja alkot harmonikus egyensúlyt annak érdekében, hogy meggátolja az izzadtság és a hideg levegő elegyeként létrejövő párásodást és az arc irritációját.
3 rétegű Thermo szivacsozás
ACS Air Control System <p><strong>ACS [Air Control System]</strong></p><p>A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. </p><p> </p>

ACS [Air Control System]

A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. 

 

ACS Air Control System
Bukósisak kompatibilis 
Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.

Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.
Bukósisak kompatibilis
Overmolded Strap Minden új Scott szemüvegen megtalálható pántrögzítő és csúszka segítségével pillanatok alatt beállítható a megfelelő méret, ami egyszerűségében és letisztultságában még kifinomultabbá teszi a márka képviselőit az alaptól egészen a csúcskategóriás modellig.
Minden új Scott szemüvegen megtalálható pántrögzítő és csúszka segítségével pillanatok alatt beállítható a megfelelő méret, ami egyszerűségében és letisztultságában még kifinomultabbá teszi a márka képviselőit az alaptól egészen a csúcskategóriás modellig.
Overmolded Strap
100% UVA/UVB/UVC szűrés <p>Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.</p>

Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.

100% UVA/UVB/UVC szűrés
No Fog™ Anti-Fog  A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
No Fog™ Anti-Fog
Bronze Chrome Amplifier Lens  Scott Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The Bronze Chrome Amplifier Lens excels is a great everyday lens.
Scott Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The Bronze Chrome Amplifier Lens excels is a great everyday lens.
Bronze Chrome Amplifier Lens
Hipoallergén szivacsozás A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
Hipoallergén szivacsozás

kapcsolódó termékek