Scott sí,- és snowboard szemüveg FACT black-light amplifier

Fact black - light amplifier

Modell : 236514

 

Optimális illeszkedés és tiszta látás jellemzi ezt a trendi keretű szemüveget. A Scott Fact síszemüveggel úgy jutunk egy erős szemüveghez, hogy pénztárcánkat nem kell jelentősen megterhelni.

Lencs: Light Amplifier

Fény áteresztőképessége: 45% (S1 kategóriába tartozik)

A Light Amplifier garantálja a tökéletes kontrasztot és optimális fény áteresztőséget a homályos és viharos napokon.

A SCOTT szabadalmaztatott Amplifier lencséje szűri és visszafogja a szikrázó napsütést oly módon, hogy szinte minden fényviszony mellett, kiváló kontrasztot biztosít.

Az Amplifier - technológia titka a tökéletes kontraszt biztosításában, a tiszta kilátásba és az optimális élességben rejlik.

Egyrétegű szivacsréteg

Puha, egyrétegű szivacsréteg, ami kiválóan alkalmazkodik az arc formájához mind aközben véd az időjárás viszontagságaitól.

Anti-Rutsch csúszásmentes szilikonos pánt

Egy biztonsági szilikoncsík a síszemüveg  pántjának belső felén, ami azt a célt szolgálja, hogy a szemüveg tökéletes tapadjon a bukósisakhoz vagy a sapkához.

NoFog™ Anti-Fog páramentes lencsekezelés

ACS Air Control légkeveréses szisztéma az aktív lencse szellőzésért

Az ACS Ai Control azt jelenti, hogy szellőző nyílások találhatóak a lencse felső részén és a keret alsó részén, aminek eredményeképpen a beáramló hideg levegő megakadályozza a kondenzvíz és a párásodás képződését.

100% UV Védelem

A SCOTT összes lencséje 100% védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzással szemben

 

 

 

Optimal  fit and a clean look are the defining features of this contemporary frame. The SCOTT Fact allows you to indulge yourself with a rock steady goggle without breaking the bank.

 

Lens: Light Amplifier

Light transmission: 45% (CAT S1)

Light Amplifier deliver proper contrast and correct light transmission for flat light and storm days.

SCOTT-Patented Amplifier Lenses redefine how lenses cut through light and glare to deliver unprecedented levels of terrain definition in all light conditions. The secret to Amplifier technology is its ability to add contrast while increasing clarity and definition.

Single Layer Face Foam

soft, single density face foam delivers a precise fit around facial features while sealing out the elements. 

No-Slip silicone strap

An adhered silicon strip on the inside of the goggle strap ensures the goggles stay right where they should on a helmet or hat.

ACS Air Control System for active lens venting

The ACS Air Control System is a technology already well-established in our Goggle range. ACS ventilation incorporates lens air intake vents on the lens. The result is a sophisticated ventilation system that helps prevent condensation and fogging.

NOFOG™ Anti Fog Lens treatment

SCOTT lenses undergo a permanent No Fog™ treatment process to prevent condensation and fogging.

 

 

Eine optimale Passform und ein cleaner Look zeichnen diese Brille mit trendigem Rahmen aus. Mit der SCOTT Fact bekommst du eine extrem robuste Brille, ohne dich finanziell zu müssen.

 

Lens: Light Amplifier

Lichtdurchlässigkeit: 45% (CAT S1)

Light Amplifier garantiert perfekte Kontraste und optimale Lichtdurchlässigkeit an trüben und stürmischen Tagen.

Die patentierten Amplifier-Scheiben von SCOTT filtern und dämpfen blendendes Licht auf noch nie da gewesene Weise und sorgen so bei allen Lichtverhältnissen für exzellente Kontrastsicht. Das Geheimnis der Amplifier – Technologie liegt in perfekt Kontrasten, klarer Sicht und optimaler Schärfe.

 

Einlagige Gesichtsauflage

Weiche Single Density-Gesichtsauflage passt sich der Gesichtsformen exakt an und schützt gleichzeitig gegen Witterungsbedingungen.

Anti-Rutsch Silikonstreifen 

Ein Silikon-Haftstreifen auf der Innenseite des Brillenbands sorgt dafür, dass die Brille auch auf einem Helm oder einer Mütze perfekt sitzt.

ACS Air Control System für aktive Scheibenventilation

Das ACS Air Control System kennst Du bei unseren Brillen schon lange. Brillen mit ACS Belüftung verfügen über Belüftungsöffnungen an den Gläsern. Das Ergebnis ist ein hervorragendes Belüftungssystem, das ein Beschlagen der Brille verhindert.

NoFog™ Anti Fog Beschichtungt

Scheiben von SCOTT werden dem speziellen No Fog™ Scheibenbehandlungsverfahren unterzogen, das dem Beschlagen der Scheiben vorbeugt.

100% UV PROTECTION

Alle Scheiben von SCOTT bieten 100%igen Schutz vor schädlicher UVA- und UVB Strahlung.

webáruház

12 990 Ft helyett 7 990 Ft
Készleten!

alkalmazott technikák

ACS Air Control System <p><strong>ACS [Air Control System]</strong></p><p>A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. </p><p> </p>

ACS [Air Control System]

A lencse levegőbelépő nyílásokkal van ellátva keret alján pedig tud távozni a párás levegő. Az eredmény egy olyan kifinomult szellőzésrendszer, ami segít megakadályozni a párásodást, és a pára lecsapapódását. 

 

ACS Air Control System
Bukósisak kompatibilis 
Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.

Mint az egyik legnagyobb szemüveggyártó, arra törekszünk, hogy szemüvegeink a lehető legtöbb bukosisak tipussal együtt optimális és komfortos viseletet biztosítsanak.
Bukósisak kompatibilis
100% UVA/UVB/UVC szűrés <p>Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.</p>

Minden Scott lencse 100%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen 400 nm-ig.

100% UVA/UVB/UVC szűrés
No Fog™ Anti-Fog  A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
A párásodás, és a pára lecsapódásának megelőzésének érdekében, egy különleges, szabadalmaztatott eljáráson/kezelésen megy keresztül a lencse
No Fog™ Anti-Fog
Hipoallergén szivacsozás A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
A szuper puha, hipoallergén szivacsozás a számítógéppel tervezett precizitásnak megfelelően illeszkedik az arc formájához és nyújt megfelelő szigetelést az elemekkel szemben (szél, hó, napfény).
Hipoallergén szivacsozás

kapcsolódó termékek