SCOTT SUPERTRAC 2.0 274225 blue férfi terepcipő

SCOTT S U P E R T R A C   2.0   terepfutó cipő      

Cikkszáma: 274225

 

A SCOTT SUPERTRAC 2.0 futócipőt robosztus megjelenésével arra fejlesztették ki, hogy minden elképzelhető hegyi terepet fel lehessen vele fedezni. Az All-Terrain-Traction, azaz minden terepre alkalmas  talpszerkezet kiváló tapadásával és dinamikus alkalmazkodásával igazi élményben és biztonságban lesz részed a hegyoldal bármely talajtípusát is választod.

 

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: varrásnélküli Mesh

Talp: EVA/Gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Terep

SAROKLEJTÉS: 8 mm (29 mm - 21 mm)

SÚLY: kb. 320 g

MÉRETEZÉS: US 7 - 13

EU 40.0 - 47.5

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ A teljes talp gumi

+ Talp technológiája: Traction Gumi

+ All-Terrain-Traction talpazat

+ Aerofoam+

+ Varrásmentes konstrukció

+ Anatómiai formázott nyelv

 

TALPVASTAGSÁG

A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 29 mm, a lábujjaknál 21 mm. A méretkülönbség 8 mm.

 

TALPAZAT MINDEN TEREPRE

A stratégia mintázat erős tapadást biztosít minden irányban a legtöbb terepen. A nyíl formájú bordázat irányzata úgy lett elhelyezve, hogy az a futó elülső talprésznek teljes stabilitást nyújtson. Ez a megoldás alkalmas hosszú táv futásra és az extrém hegyi terepekre.


Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.AeroFoam+ párnázottságot és ugyanakkor stabilitást biztosít viselőjének. Szinte valamennyi terepcipőnknél használjuk. A strapabíró anyag dinamikus rugalmassága mellett védelmet és hatékony futómozgás eredményez.

 

 

 

 

 

 


webáruház

kapcsolódó termékek