SCOTT SUPERTRAC 2.0 274227 light blue női terepcipő

SCOTT S U P E R T R A C   2.0  női sziklás terepfutó cipő

Cikkszáma: 274227

 

A SCOTT SUPERTRAC 2.0 futócipőt robosztus megjelenésével arra fejlesztették ki, hogy minden elképzelhető hegyi terepet fel lehessen vele fedezni. Az All-Terrain-Traction, azaz minden terepre alkalmas  talpszerkezet kiváló tapadásával és dinamikus alkalmazkodásával igazi élményben és biztonságban lesz részed a hegyoldal bármely talajtípusát is választod.

 

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: varrásnélküli Mesh

Talp: EVA/Gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Hegyvidéki Terep (női)

TALPVASTAGÁGA: 29 mm - 21 mm (8 mm különbség)

SÚLYA: kb. 300 g

MÉRETEZÉS: US 6 -11

EU 36.5 - 43.0

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ A teljes talp gumi

+ Talp technológiája: Traction Gumi

+ All-Terrain-Traction talpazat

+ Aerofoam+

+ Varrásmentes konstrukció

+ Anatómiai formázott nyelv

+ Nő specifikus belső talpkiképzés

 

TALPVASTAGSÁG

A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 29 mm, a lábujjaknál 21 mm. A méretkülönbség 8 mm.

 

TALPAZAT MINDEN TEREPRE

A stratégia mintázat erős tapadást biztosít minden irányban a legtöbb terepen. A nyíl formájú bordázat irányzata úgy lett elhelyezve, hogy az a futó elülső talprésznek teljes stabilitást nyújtson. Ez a megoldás alkalmas hosszú táv futásra és az extrém hegyi terepekre.


Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.AeroFoam+ párnázottságot és ugyanakkor stabilitást biztosít viselőjének. Szinte valamennyi terepcipőnknél használjuk. A strapabíró anyag dinamikus rugalmassága mellett védelmet és hatékony futómozgás eredményez.

 

 

 

 

 

 


webáruház

kapcsolódó termékek