SCOTT SUPERTRAC 2.0 GTX 274228 black/red férfi terepcipő

S C O T T   S U P E R T R A C   GTX 2.0  férfi sziklás terepfutó cipő       

Cikkszáma: 274228

 

A Scott Supertrac 2.0 GTX azok a futók számára a legalkalmasabb terepcipő, akik egész évben a hegyoldalakon futnak. Az All-Terrain-Traction talpazat kényelmet és biztos tapadást biztosít, és a GORE TEX technológiának köszönhetően lábaink meleg és szárazak maradnak.

 

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: varrásnélküli Mesh

Talp: EVA/Gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Terep

TALPVASTAGÁGA: 29 mm - 21 mm (8 mm különbség)

SÚLY: kb. 360 g

MÉRETEZÉS: US 7 - 13

EU 40.0 - 47.5

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ A teljes talp gumi

+ Talp technológiája: Traction Gumi

+ All-Terrain-Traction talpazat

+ Aerofoam+

+ Varrásmentes konstrukció

+ Anatómiailag formázott nyelv

 

TALPVASTAGSÁG

A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 29 mm, a lábujjaknál 21 mm. A méretkülönbség 8 mm.

 

TALPAZAT MINDEN TEREPRE

A stratégia mintázat erős tapadást biztosít minden irányban a legtöbb terepen. A nyíl formájú bordázat irányzata úgy lett elhelyezve, hogy az a futó elülső talprésznek teljes stabilitást nyújtson. Ez a megoldás alkalmas hosszú táv futásra és az extrém hegyi terepekre.

 

GORE-TEX®  

A GORE-TEX® anyagú cipők már évtizedek óta kényelmet és biztonságot nyújtanak  minden időjárási körülmények között. A mikroszkopikus nagyságú membrán pórusok nem engedik át az esőt és a nedvességet, ugyanakkor segítik a cipőben keletkezett izzadságot és hő párologtatását, biztosítva ezzel a láb szárazon és melegen tartását.

Az eredmény: Megígérjük, hogy GARANTÁLTAN SZÁRAZ MARADSZ!


Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.AeroFoam+ párnázottságot és ugyanakkor stabilitást biztosít viselőjének. Szinte valamennyi terepcipőnknél használjuk. A strapabíró anyag dinamikus rugalmassága mellett védelmet és hatékony futómozgás eredményez.

 

 

 

 

 

 


webáruház

kapcsolódó termékek