SCOTT SUPERTRAC RC 2 279762 férfi versenycipő fekete - sárga

SCOTT    S U P E R T RA C    R C  sziklás terepfutó versenycipő     

Cikkszáma: 279762

 

SCOTT SUPETRAC RC 2 az ikonikus skyruning cipő frissített modellje, amivel megszületett az első atlétikai külsejű,  magas technikai kivitelezésű hegyi verseny cipőnk. A díjnyertes Radial Traction külső talpazatunknak növeltük a tapadását és tartósságát. Kifinomultabbá vált a felsőrész, amibe integrálásra került az innovatív scholler coldblack® és 3XDRY® anyag, amikkel a védelem és a kényelem páratlan szintjét biztosítják.

 

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: varrásnélküli Mesh/Hőre lágyuló Poliuretán

Talp: Etilén-Vinil-Acetát/Gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: versenyekre, sziklás, hegyi terepre

 DROP: 5 mm (21,5 mm – 18,5 mm)

SÚLY: kb. 270 g 

MÉRETEZÉS: US 7-13 (EUR 40.0-47.5)

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ Radial Traction

+ AeroFoam+

+ eRide középtalp

+ Scholler coldblack® felsőrész

+ Scholler 3XDRY®

+ Mérnöki tervezésű fűző

+ Verseny talpbetét

+ Hőre lágyuló poliuretán támaszték

+ Lábujjvédelem

+ Teljesítményt nővelő nyelv

 

DROP/TALPVASTAGSÁG

Drop: 5 mm. A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 21,5 mm, a lábujjaknál 18,5 mm. 

 

RADIAL TRACTION TALPAZAT

 

A talpazat belső felületén minden egyes borda a tapadást szolgálja, miközben a sima külső részről könnyen leválik a sár és az iszap. Annak ellenére, hogy a talpazat profilja segíti a forgó mozgást, 360 °-os irányba példanélküli tapadást biztosít. Ezt a talp nehéz, igénybevevős hegyi terepre lett fejlesztve.

Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.AEROFOAM+

Az AF+technológia kiváló párnázottságot és egyben stabilitást is biztosít a cipőnek. A strapabíró anyag dinamikus rugalmassága mellett megfelelően véd és lendületet kölcsönöz a futáshoz.   

 

SCHOLLER ® COLDBLACK

Scholler Coldblack ® egy olyan befejező technológiai eljárás textíliáknál, ahol az anyagot hosszabb időre napsütésnek teszik ki.  A közvetlen napsütésben a világos színekkel szemben, a sötét színek több meleget szívnak magukba. Azonban a coldblack ® anyagnak köszönhetően sikerült a meleg felvételét szinte a minimumra szorítani. Ezzel sikerült a test hőháztartását észrevehetően jobban szabályozni.

 

 

 


webáruház

56 690 Ft
Készleten!

kapcsolódó termékek