SCOTT SUPERTRAC ULTRA RC 267682 férfi versenycipő fekete - sárga

SCOTT    S U P E R T RA C   U L T R  R C  sziklás terepfutó versenycipő     

Cikkszáma: 267682

 

A SCOTT SUPETRAC ULTRA RC futócipő a szélsőségesen kihívásos viszonyokra készült. Kiváló tapadást biztosít mind a futásnál, mind pedig a fékezésnél, így a cipő szinte minden elképzelhető hegyi terepre alkalmas. A Svájcban előállított SCHOLLER Dynamic anyagot először használják futócipőknél. Egyedülálló kombinációja a kényelemnek és a strapabíróságnak, ami au ultrafutáshoz két alapvető követelménye. Ha ultrafutást tervezel, akkor erre a cipőre lesz szükséged.

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Felsőrész: varrásnélküli Mesh/KPU

Talp: EVA/Gumi

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: hegyi ultra veresenyek

 DROP: 8 mm (29.0 mm - 21 mm)

SÚLY: ca. 340 g

MÉRETEZÉS: US 7 - 13

EU 40.0 - 47.5

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK:

+ A teljes talp gumiból

+ Talp technológiája: Ultra Traction gumizat

+ All Terrain Traction talpazat

+ AeroFoam+

+ Öntisztuló talpmintázat

+ Egy részből álló felsőrész

+ Lábujjvédelem

+ Scholler Dynamic anyag

+ Vesreny talpbetét

 

DROP/TALPVASTAGSÁG

A talpazat vastagsága  a sarokrésznél 29.0 mm, a lábujjaknál 21 mm. A méretkülönbség 8 mm.

 

ALL TERRIAN TRACTION TALPAZAT

A stratégiai mintázat erős tapadást biztosít minden irányban a legtöbb terepen. A nyíl formájú bordázat olyan irányban lett elhelyezve,hogy az a futó elülső talprészének teljes stabilitást nyújtson. Ez a megoldás alkalmas a hosszútávfutásra és az extrém hegyi terepekre.

 

Az eRide technológiánk könnyűláb futóérzést biztosít Önnek. Az egyedülálló Rocker-forma rendkívül stabil tartást biztosít, és hozzá segít egy hatékonyabb futási stílushoz függetlenül attól, hogy viselője milyen technikával fut.  A SCOTT futócipők szilárd platformot biztosítanak, ami végigvezeti a talpat a gördülés folyamatán és csökkenti az energia veszteséget, ami a lábboltozat deformációja miatt vész el.AEROFOAM+

Az AF+technológia kiváló párnázottságot és egyben stabilitást is biztosít a cipőnek. A strapabíró anyag dinamikus rugalmassága mellett megfelelően véd és lendületet kölcsönöz a futáshoz.   

 

scholler DYNAMIC

A scholler Dynamic egy kényelmes és következetesen funkcionális anyag. Mivel tartós; kiválóan biztosítja a szabad mozgást; különleges komfortérzetet biztosít, ezért nagyszerű alapanyaga a technikai öltözetnek. Változatos színeit akár nyáron, akár télen is viselheted.

 

 

 

 

 


webáruház

56 690 Ft
Készleten!

kapcsolódó termékek