Támogatott sportolóink

Maráz Zsuzsanna
05
Okt

ULTRAFUTÓ

Maráz Zsuzsanna ultrafutó, edző és a Hospice Alapítvány jótékony futója vagyok.

Missziónak tekintem a futás és ezzel az egészséges életmód népszerűsítését.

2021-ben 51 évesen női pályacsúccsal teljesítettem a világ egyik leghosszabb, a 490 km-es Authentic Phidippides Run ultrafutó versenyt. (67:54)

 

 

 

Kováts György
27
Jan

Kováts György, az ajkai Spartan Training Group irányítója.

Gyuri az elmúlt években a downhill kerékpározás, testépítés, hegyi túrázás és a motorkerékpározás során szerzett tapasztalatait igyekszik az ajkai terep-, és terepakadály futók részére átadni úgy, hogy mindeközben rendíthetetlenül nyeri a Spartan versenyeket  hazánkban és  szerte a világban.

Az STG csapat irányításán keresztül, és  Ajka környékének helyismeretét felhasználva, kisebb pályák kialakításával igyekszik támogatni és koordinálni a helyi terepfutókat, legyenek azok kezdők vagy profik, akik a következő versenyükre készülnek.    

 

 

 

Honti György
19
Okt

Terep, Spartan

Mindig az motivál, hogy saját magamnál hétről hétre jobb legyek, persze ez nagyon nehéz mert vannak hullámvölgyek, de ez minden sportágban természetes. Valamint, hogy egyszer olyan szintet érjek el, hogy majd valakinek én is a példaképe legyek, ahogy nekem is van példaképem. 

 

 

 

Csécsei Zoltán
05
Okt

ULTRAFUTÓ

Magyar profi hosszútávfutó és ultramaratonista, világbajnoki csapat-ezüstérmes, 24 órás futópados világcsúcstartó, Spartatlon ezüstérmes és 2021 októberi Ultrabalaton pályacsúcs megdöntője, többszörös magyar bajnok és 24 órás országos csúcstartó.

Bíró Renáta
27
Jan

Renáta, számomra a megtestesült harcost képviseli. Kitűzött célját elhivatottan, céltudatosan és végtelen koncentrációval követi. Spártai felépítésű, szín tiszta izom és erő mögött, azonban  törékeny szív lakozik, aki ki meri mutatni érzelmeit és olykor hagyja, hogy egy-egy könnycsepp gördüljön végig arcán.  

Reméljük, hogy kitűzött céljai elérésében a SCOTT cipők segítségére lesznek! Szurkoljunk neki együtt és kövessétek Ti is útját és eredményeit!